Nbasket.cz přeje veselé Vánoce a šťastný nový rok 2013

24. 12. 2012, 09:30 » Novinky - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Rok 2012 byl pro nás velmi obtížný, plný emocí, napětí, zklamání i výher. Většina našich fanoušků ví, že jsme byli v průběhu tohoto roku nuceni pozastavit webové stránky. Na facebookovém profilu jsme měli přes 2.300 fanoušků a denně nás navštěvovalo 3.000-5.000 fanoušků NBA. To nám ukazovalo, že svoji práci děláme dobře. Bohužel se stalo to, co se stalo. Byli jsme nuceni stránky zastavit a již je neprovozovat. Po zastavení webových stránek jsme se dočkali od našich fanoušků podpory, která nám dodala sílu. Byly k vidění komentáře jako "lepší portál o NBA v CZ ani SK není, verím, že budete pokračovať ďalej", "kazdy den som sledoval co je nove", "hodne stesttento web je skvelyi!!", "Neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!", "A kde ted mam cist o NBA cesky ? :(((" a mnoho dalších. Právě takové komentáře nás přivedli na myšlenku, abychom se nedali a informovali o NBA dále.

Během třech měsíců, po kterých jsme vše připravovali, jsme 1. prosince 2012 spustili nové webové stránky Nbasket.cz. Jistě se ptáte proč Nbasket? Protože jsme: Neoficiální, Nespolupracujeme se žádnou asociací, Nepoužíváme loga a známky NBA, Nepoužíváme fotky hráčů, Neporušujeme autorská práva. Naši Nejlepší redaktoři píší pro Vás, Naše fanoušky NBA. To je Nbasket!

Během třech týdnů si našlo pravidelnou cestu na naše stránky denně více jak 1.000 fanoušků a jejich počet neustále roste. Stejně tak se rozšiřuje skupina na facebooku, kde máme více jak 850 fanoušků a také zde se fanoušci množí jako houby po dešti.

Nbasket nikterak nenavazuje na předešlý projekt. Rozhodli jsme se založit nový projekt a ten vystavět na nových hodnotách. Rozhodli jsme se pomáhat humanitě, kdy odvádíme z každého člena klubu Nbasket částku 100,- Kč / 4 EUR na konto CDV (Centrum dobré vůle) a zaměřujeme se více právě na klubové články, kterých garantujeme minimálně 20 v měsíci, ale v současnosti držíme průměr téměř jeden klubový článek denně. Tyto články mohou prohlížet všichni. Buď se stanete členem klubu Nbasket a dáte tak najevo, že svoji práci děláme dobře a podpoříte nás a získáte i další výhody. Nebo se stačí registrovat na stránkách a prohlížet takové články jako přihlášený uživatel.

Jste to VY, naši fanoušci, kteří nás ženou kupředu, abychom se dostali opět tam, kde jsme kdysi byli. Budeme jenom rádi, pakliže jste s naší prací spokojeni, když nás jednak podpoříte, ale také dáte vědět svým kamarádům, aby nás navštívili a sami se přesvědčili.

Všem našim fanouškům Nbasket, ale také fanouškům basketbalu a NBA obecně, přejeme krásné prožití svátků vánočních, pohodu u štědrovečerní večeře, hodně osobních a pracovních úspěchů v novém roce 2013 a závěrem si dovolíme také popřát všem pevné zdraví.

Váš tým Nbasket.cz