NBASKET: Letní přestupy před sezónou 2015-2016

23. 06. 2015, 12:00 » Novinky - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Mili fanoušci NBA, portálu Nbasket.cz, přinášíme Vám po roce na našich stránkách opět perličku, která byla v posledních letech velmi využívaná. Jedná se o Letní přestupy volných hráčů před sezónou, tentokrát 2015-2016. A kde tuto statistiku hledat a co obsahuje?

Jedna z možností, jak se na onu stránku dostanete, je přes horní menu, sekci HRÁČI a podsekci Letní přestupy. Již nyní také na hlavní stránce můžete pod hlavním článkem najít tzv. button, který na tuto stránku odkazuje přímo, tím Vám chceme ulehčit "hledání". Jeden banner jsme také umístili na pravé straně.

V tabulce najdete seznam volných hráčů a to podle abecedy. Další sloupec ukazuje, jaký post hráč zastává. Následuje jeho věk, počet let v NBA a typ hráče, zda se jedná o tzv. UFA (Unrestricted Free Agent - Nechráněný volný hráč) nebo RFA (Restricted Free Agent - Chráněný volný hráč). U těchto typů můžete najít i hvězdičky, kdy jejich vysvětlení najdete na konci tabulky jako legendu. Dále je zveřejněn současný, neboli "starý" tým.
K vyplnění pak máme tři sloupce a to: nový tým, výše kontraktu a pakliže budou nějaké dodatečné informace, nebo o daném hráči napíšeme nějaký článek, co se jeho přestupu nebo setrvání týče, bude přímo odkaz v této tabulce.

Ještě jednou připomínáme, jedná se o Letní přestupy volných hráčů před sezónou 2015-2016.

Trh s volnými hráči se otevře 1. července 2015 a Nbasket.cz bude samozřejmě u toho a budeme bedlivě stránku aktualizovat a doplňovat.

Váš tým Nbasket.cz