KLUB NBASKET: Klubové výhody v sezóně 2015/2016

17. 11. 2015, 11:00 » Novinky - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Stejně jako každý rok, tak i pro ten letošní jsme si pro vás přichystali klubové výhody pro členy klubu Nbasket. Jako minulý rok, tak i tentokrát nabízíme pár vychytávek a k tomu jsme přidali nového partnera, se kterým jsme navázali spolupráci již v průběhu léta.

FanObchod.cz - internetový obchod nabízející fanouškům kompletní servis okolo suvenýrů NBA. Každý fanoušek by měl mít doma dres, triko, kšiltovku, ale třeba i obtisky, ručník a mnoho dalších suvenýrů svého oblíbeného týmu. I proto spolupracujeme s tímto jedinečným obchodem a pro členy klubu nabízíme i letos slevu 5%.

Basket-obchod.cz - novinkou mezi výhodami je internetový obchod nabízející v hlavní řadě skvělé basketbalové boty, tedy to, co každý basketbalista potřebuje, ať už hraje profesionálně nebo jako amatér a nadšenec. I zde v tomto obchodu máte díky nám v této sezóně slevu 5%.

Klubové články - snažíme se psát pro co možná největší veřejnost, ale zároveň chceme dát členům klubu něco navíc, protože díky nim tento portál funguje a rozvíjí se, a proto píšeme extra klubové články přístupné právě a pouze jenom pro členy klubu.

Události NBA - každý den je v NBA něco k vidění a za ty roky se toho nastřádalo opravdu hodně. I proto můžete na našem portálu najít sekci "události NBA", kde jsou zaznamenány ty nejdůležitější okamžiky každého dne v roce. Protože jich je hodně, rozhodli jsme se zpřístupnit všem pouze první tři každý den, ty další jsou pouze pro členy klubu.

NBA statistiky napříč USA a Kanadou - oblíbený seriál se statistikami, které porovnáváme s historií NBA. Další věc, která by fajnšmekrům neměla uniknout.

Děkujeme za přízeň všem členům klubu Nbasket a pokud ještě nejste členy, nebojte se a neváhejte nás podpořit a přidat se k ostatním.

Všechny výhody členů klubu Nbasket pro sezónu 2015/2016 najdete ZDE.

Tým Nbasket.cz