Bryce Dejean-Jones zemřel na následky střelného poranění

29. 05. 2016, 03:30 » Novinky - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
V sobotu v noci přišla ze zámoří velmi smutná zpráva. Ve věku 23 let zemřel tragickou smrtí hráč New Orleans, Bryce Dejean-Jones. Mladý rozehrávač Pels byl v Dallasu postřelen do břicha poté, co se omylem dobýval do cizího bytu.

Zdroje blízké stanici ESPN prozradily, že byl Dejean-Jones v Texasu na oslavě narozenin své dcery, avšak před střelbou se dostal do sporu s matkou svého dítěte. S mužem, který na něj vystřelil, se podle všeho vůbec neznal.

„S hlubokým smutkem oznamujeme, že zemřel člen naší organizace a nadějný hráč Bryce Dejean-Jones,“ vydalo ihned New Orleans Pelicans prohlášení. „Jsme hluboce zarmouceni při ztrátě života tohoto mladého muže, který měl před sebou slibnou budoucnost. Naše myšlenky a modlitby jsou momentálně v této těžké chvíli s Bryceovou rodinou!“

Rodák z Los Angeles odehrál v dresu Pels 14 utkání, ve kterých si připsal průměr 5.6 bodů a 3.4 doskoků na zápas. Vinou zraněného zápěstí neodehrál více zápasů, avšak smlouvu od Pelikánů dostal tento nadějný, i když nedraftovaný, guard na tři roky. Životním zápasem pro něho zůstane jeho 17 bodů proti Lakers.

Reports: Pelicans rookie Bryce Dejean-Jones dead at 23

STORY: https://t.co/QtBlaghYtA pic.twitter.com/ShLudqXa3u

— NBA.com (@NBAcom) 28. května 2016