Jedinečný zážitek: Přijďte si užít Český večer NBA a vyhrajte!

05. 03. 2017, 15:00 » Novinky - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Když na začátku sezóny Tomáš Satoranský přestoupil do Washingtonu, byl to velký úspěch pro český basketbal. Málokdo ale doufal, že se České republice dostane takové pocty, jaká ji čeká v neděli 5. března. Nejprestižnější basketbalová soutěž světa se totiž rozhodla pro pořádání zápasu, který bude díky vlivu Nova Sport věnovaný České republice.

Díky spolupráci Nova Sport se sítí The Pub bude tomuto zápasu mezi Washingtonem Wizards a Orlandem Magic věnována zvláštní pozornost. K výjimečné basketbalové podívané přidá NBA předzápasový program, který představí české kulturní dědictví. Kromě přímého přenosu si ale s Nova Sport můžete užít nezapomenutelný basketbalový večer!

V neděli 5. 3. ve 20:00 začíná neopakovatelná basketbalová zábava. Kromě skvělého televizního programu je pro všechny milovníky basketbalu připraven speciální Český večer v podnicích sítě The Pub. V deseti vybraných podnicích bude připraven speciální program. Přímo na místě si všichni basketbaloví fanoušci budou moci zasoutěžit o dárky Nova Sport a také o piva zdarma!

Tak neváhejte, zarezervujte si stůl a užijte si s přáteli nezapomenutelný večer!

Do akce se zapojily podniky sítě The Pub:
The PUB Praha 1
The PUB Praha 2
The PUB Praha 5
The PUB Praha 6
The PUB Praha 13
The PUB Plzeň
The PUB Liberec
The PUB Opava
The PUB Ostrava
The PUB České Budějovice

Samotné utkání pak sledujte živě od 23:00 na stanici Nova Sport 1.