Nbasket ŽIVĚ na facebooku

25. 04. 2017, 21:20 » Novinky - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Vážení fanoušci basketbalu, NBA a také fanoušci Nbasket.cz. Přichystali jsme si pro vás novinku, kterou bychom rádi otestovali a v případě, že bude mít úspěch, milerádi na ni v budoucnu navážeme. Rozhodli jsme se, že na našem facebookovém profilu budeme vysílat živě!

Co nevidět nám skončí 1. kolo letošního play off a zaznívá nejedna otázka. Kdo bude MVP? Kdo vyhraje titul? Proč nenastoupil tento hráč? Jaký máte názor na formu tohoto hráče? A mnoho dalších otázek se mísí mezi fanoušky a také hodně dotazů dostáváme nejen přes facebook.

Proto jsme se rozhodli, že ve středu, 3. května 2017, budeme na svém facebookovém profilu vysílat ŽIVĚ a pokusíme se zhodnotit aktuální odehrané 1. kolo play off.

Samozřejmě budete moci pod živý přenos psát otázky, co vás budou zajímat. Začátek tohoto živého přenosu bude mezi 19:00 a 20:00 SEČ. O konkrétním přesném času "vysílání" vás budeme samozřejmě informovat a zároveň si vyhrazujeme právo termín nebo čas změnit.

Věříme, že tento "pokus" opět posune náš portál výše a vy si takovéto živé vysílání pod taktovkou Nbasket.cz oblíbíte.

Chcete mít informace o NBA z první ruky, navštěvujte nás i nadále na www.nbasket.cz nebo si dejte mezi oblíbené náš facebookový profil.

Váš tým Nbasket.cz