Sejdou se Melo, D-Wade a LeBron v jednom týmu?

25. 06. 2017, 21:30 » Spekulace - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Cleveland potřebuje nutně udělat nějaké hráčské změny ve svém týmu, aby mohl v příští sezóně opět zkusit konkurovat Golden State. Cavaliers budou mít možná poslední šanci s LeBronem Jamesem, než jim v létě 2018 "pláchne" do Kalifornie. Nejnovější spekulace ukazují, že by se v Ohiu mohli potkat tři superstár.

Dwyane Wade a Carmelo Anthony budou v nadcházejícím ročníku velkými kandidáty na vykoupení ze svých smluv a poté by mohli zamířit za LeBronem do Clevelandu. D-Wade se sice rozhodl uplatnit v Chicagu svoji hráčskou opci, avšak Bulls se chtějí po trejdu Jimmyho Butlera zaměřit na nutnou přestavbu svého týmu a vsadit na mladé a perspektivní hráče. Wade ale o své peníze (24 mil. dolarů) v žádném případě nepřijde.

Na druhé straně se Melo stává pro vedení Knicks těžko vyměnitelným hráčem, což už Phil Jackson pocítil, když zatím stále nenašel žádného obchodního partnera. Všechno stále ale komplikuje ta Anthonyho klauzule ve smlouvě, že musí s každým eventuálním trejdem nejprve souhlasit. 33-letá hvězda má navíc ještě v New Yorku dva roky platnou smlouvu, proto by se ho Jackson mohl pokusit raději vyplatit a udělat z něho volného hráče. Pokud se tak stane, budou Cavaliers Melovou hlavní volbou?

Pokud by se nakonec všichni tři setkali v jedno dresu, viděli bychom neskutečně hvězdnou základní sestavu, který by spíš připomínala utkání hvězd: Kyrie Irving - Dwyane Wade - LeBron James - Carmelo Anthony a Kevin Love!! To už by nebyla jenom velká trojka, ale hned velká pětka! Všem těmto spekulacím nahrává, že jsou LeBron, Melo a D-Wade velkými přáteli.

Nicméně, nic zatím není tak růžové, jak to vypadá. Cavs by mohli čelit zájmu dalších skvělým týmů. Oba by se mohli rozhodnout úplně jinak a zamířit ke konkurenci Clevelandu. Týmy jako San Antonio Spurs, Boston Celtics nebo Houston Rockets mohou být klidně pro oba daleko atraktivnější. Za druhé, Kavalíři jsou po "vyhazovu" Davida Griffina momentálně bez generálního manažera. Na druhou stranu má jeho funkci převzít Chauncey Billups, jenž se s Melem zná z působení v Denveru. Uvidíme, jak všechno nakonec dopadne. Zatím jde pouze o nepotvrzené spekulace.

Cavaliers Rumors: Dwyane Wade And Carmelo Anthony Heading To Cleveland This… https://t.co/PHhfxZxxYL pic.twitter.com/mdc10C29dj

— TopNewsNow (@TOP_NEWSNOW) 24. června 2017