Paul George byl nakonec překvapivě vyměněn do Oklahomy!

01. 07. 2017, 05:45 » Přestupy - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
V NBA vybuchla další velká přestupová bomba! Tenhle přestup navíc nikdo nečekal! Po mnoha spekulacích se Paul George bude nakonec stěhovat za Russellem Westbrookem do Oklahomy!

Nakonec to nejsou ani Cavaliers, Celtics, Lakers, Rockets a Wizards, ale tým, jenž za něho obětuje dva mladíky (Victora Oladipa a Domantase Sabonise), ale žádné další budoucí draftová vyrovnání.

Do Západní konference se tak přesunuje další hvězdný hráč. George je čtyřnásobný All-Star a jedno z nejlepších křídel ligy. Thunder tímto krokem nicméně velmi riskují, protože 27-letému guard/forwardovi končí za rok smlouva a netají se myšlenkou hrát "doma" za LA Lakers. Uvidíme, jak mu vyjde sezóna v novém dresu a zda-li ho úřadující MVP "nepřesvědčí" o dlouhodobější spolupráci s Oklahomou.

Pacers tímto ukončili v poslední době mnohé spekulace o Georgeově novém angažmá. Nakonec ve výměně nezískají žádné draftové picky, i když jim Celtics během letošního draftu údajně nabízeli až 3 výběry v prvním kole a dva hráče užší rotace (jedním z nich byl údajně Jae Crowder). Přesto mohou doufat, že se u nich chytne fanoušky populární Dipo, jenže se vrací do svého univerzitního působiště. Mladý Sabonis by spolu s Mylesem Turnerem mohli v budoucnu vytvořit obávané podkošové duo.

Paul George traded to the OKLAHOMA CITY THUNDER for Domantas Sabonis and Victor Oladipo

Westbrook got another superstar, Pacers got fleeced pic.twitter.com/hAS8r3uXyM

— DRK Sports (@drksportsnews) 1. července 2017