Tomášovi přichází do Washingtonu další konkurence

18. 08. 2017, 14:30 » Přestupy - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Zatímco se Tomáš Satoranský připravuje s českým výběrem na nadcházející Eurobasket, tak Washington přivedl na jeho post dalšího hráče. Washington se dohodl na jednoleté smlouvě se zkušeným combo rozehrávačem Donaldem Sloanem, naposledy působícím v čínské lize.

Tuhle zprávu přinesl Shams Charania s odkazem, že se pravděpodobně jedná pouze o krátkodobý zkušební kontrakt, který může být kdykoli zrušen. 29-letý rodák ze Shreveportu v Louisianě tak zkusí o smlouvu zabojovat v tréninkovém kempu Wizards před novou sezónou.

Sloan vystřídal ve svém nováčkovském ročníku tři týmy (Atlantu, New Orleans a Cleveland), aby se přes dvouleté angažmá v Indianě dostal až do Brooklynu Nets, kde v sezóně 2015/16 odehrál 61 utkání, z toho ve 33 z nich nastoupil dokonce v základní sestavě. V NBA má za sebou 218 zápasů s prúměrem 5,5 bodů a 3 asistence na zápas.

Washington má nyní před výcvikovým táborem na soupisce 19 hráčů, přičemž může ještě jedno jméno doplnit. S momentálně volným Treyem Burkem už vedení do budoucna nepočítá a Brandon Jennings odešel hledat štěstí do čínské ligy.

Donald Sloan, Washington Wizards Reportedly Agree to 1-Year Contract #WizKids https://t.co/qGrAh1Wche pic.twitter.com/oI2Kmq2Mej

— Wizards Report (@wizards_fanly) 17. srpna 2017