V Minnesotě stále nemají dost. Chtějí podepsat další hráče

03. 09. 2017, 08:00 » Informace z klubů - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Prezident basketbalových operací a hlavní trenér Minnesoty, Tom Thibodeau, byl hostem v tamním rádiu a zmínil se, že tým stále doufá v podepsání dalších volných hráčů.

„Myslíme si, že máme šanci získat ještě pár vážně dobrých hráčů. Musíme být však trpěliví,“ prohlásil legendární trenér.

V tuto chvíli má však Minnesota minimální platový prostor, neboť se jim v létě podařilo získat hvězdného Jimmyho Butleraa, rozehrávače Jeffa Teaguea, obránce Taje Gibsona a spolehlivého střelce Jamala Crawforda.

Thiboudeau zatím mluvil se Shabazzem Muhammadem, kterému po minulé sezóně vypršela smlouva. Je velká šance, že by mohl podepsat s Wolves. Jeho agent však neotálí a snaží se pro Muhammada najít místo i v jiných týmech.

„Je to jeden z hráčů, se kterým vedeme diskuse,“ řekl v rádiu prezident basketbalových operací. „Bazz má výborný vztah s mnoha hráči v týmu. Vím, že by ho chtěli vidět zpátky na soupisce. Musí se rychle rozhodnout.“

Tom Thiboudeau bude hledat druhého rozehrávače a dvě křídla na tréninkovém kempu, který začne za necelý měsíc.

Timberwolves se už mnohokrát snažili podepsat maximální kontrakt s Andrewem Wigginsem na 148 milionů dolarů. Situace je však nejistá. „Snad se během pár týdnů dostaneme k podpisu. Vypadá to však velmi pozitivně,“ prohlásil kouč T-wolves.

Minnesota se bude snažit v příští sezóně přerušit 14-letou absenci v playoff. Vyhlídky vypadají po velmi úspěšném létu nesmírně slibně. Vlci však budou potřebovat čas, aby zde dali dohromady různé typy hráčských stylů - až se sehrají - mohou být úspěšní!

Unsigned free agent Shabazz Muhammad has talked to at least six teams. https://t.co/ZaZgZdJjFb pic.twitter.com/TOqaDD64r4

— Hoops Rumors (@HoopsRumors) 17. srpna 2017


Autor: Vojtěch Mráz