Spekulace: Přestoupí DeMarcus Cousins do Clevelandu?

04. 09. 2017, 13:30 » Spekulace - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Generální manažer New Orleans, Dell Demps, údajně uvažuje o tom, že by vyměnil DeMarcuse Cousinse za vysoký draftový výběr!

Cleveland se po nedávném trejdu Kyrieho Irvinga do Bostonu snaží co nejlépe vylepšit svoji soupisku, ve snaze zabojovat o další titul a hlavně přesvědčit LeBrona Jamese, aby dohrál svoji kariéru v Ohiu a příští léto nikam neodcházel.

Nyní se Cavs nabízí získat dalšího All-Star hráče největšího kalibru. Z Clevelandu už také údajně letěla do New Orleans nabídka - za 27-letou hvězdu Pelikánů nabízí Cleveland Imana Shumperta, o kterého už projevili Pels zájem, dále veterána Channinga Frye a tolik ceněný nechráněný brooklynský prvokolový pick 2018.

Boogie by se tímto trejdem dostal do společnosti LeBrona Jamese, Kevina Lovea a Isaiaha Thomase a společně by se mohli pokusit vyzvat v novém ročníku Golden State Warriors v boji o titul. Naopak Pelicans by tímto získali do kádru dva zkušené hráče a nemuseli by po sezóně řešit Cousinsovu nejistou budoucnost. Také příští draft by měl na prvních pozicích zahrnovat nesmírně talentované mladé hráče - namátkou jmenujme například nadějné křídlo Michaela Portera, vítěze z univerzity Duke Marvina Bagleyho nebo vycházející slovinskou hvězdu Luku Dončiče.

Co myslíte, má tahle nejnovější spekulace naději na úspěch?

ICYMI: Cavs Tweet Box: Should the Cavs trade the Nets pick for Cousins? https://t.co/71cYWr9kzD

— Cavs Sports Talk (@CavsSportsTalk) 25. srpna 2017