Kdo odejde z Milwaukee?

19. 10. 2017, 17:30 » Spekulace - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Během celého přípravného období se Bucks pokusili vyměnit podkošového specialistu Johna Hensona a už dlouhodobě se snaží také přesunout pivota Grega Monroea. Oba hráče zatím nabízeli neúspěšně nebo o ně ostatní týmy nemají zájem.

Podle posledních zpráv by mohl z Wisconsinu odejít také mladý Rashad Vaughn. Ten je údajně k mání pouze za výběr ve druhém kole draftu! 21-letý guard odehrál vloni pouze jedno utkání, jinak byl stále zraněn. Během tříletého angažmá v Milwaukee má průměr pouze 3,2 bodů na zápas a Bucks by rádi ušetřili nějaké peníze na jeho smlouvě, kterou mu nehodlají do 31. října prodloužit. Sedmnáctka draftu 2015 si letos vydělá téměř dva milióny dolarů a ve smlouvě má ještě opci na další sezónu.

Bucks nemají příliš prostoru pod platovým stropem, což pocítili třeba při jednání s Richardem Jeffersonem. 37-letý veterán dal (navzdory skvělým vztahům s trenérem Jasonem Kiddem, se kterým válčili dvakrát ve finále NBA) přednost Denveru Nuggets, jenž jednal rychle a nabídl mu smlouvu v hodnotě 2,3 mil. dolarů.

Uvidíme, zda-li se Milwaukee podaří některého ze svých hráčů ještě v tomto roce vyměnit. První zápas v Bostonu ale naznačil, že se s Jeleny musí i letos hodně počítat - porazit mohou každého a playoff by je nemělo minout.

https://t.co/AEiqhoFrrn

— Adam Michael (@bootsiealert) 19. října 2017