Sixers získali Jimmyho Butlera z Minnesoty!!

10. 11. 2018, 20:00 » Přestupy - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Sága okolo trejdu Jimmyho Butlera je konečně u konce. Philadelphia se před malou chvílí dohodla s Minnesotou na výměně hvězdného křídla Timberwolves, které přestoupí do týmu 76ers spolu s momentálně zraněným Justinem Pattonem (léčí zlomenou nohu).

Minnesota na oplátku dostane zkušeného Roberta Covingtona, chotvatského mladíka Daria Šariče, veterána Jerryda Baylesse a výběr ve druhém kole draftu 2022!

Ve Philadelphii vytvoří Jimmy Butler spolu s Benem Simmonsem a Joelem Embiidem novou velkou trojku a uvidíme, zda-li se jim podaří postoupit do finále NBA. Po sezóně pak může Butler zamířit do jiného týmu, neboť se z něho stane neomezený volný hráč. Těžko říct, jestli jsou v Minnesotě s hráčskou náhradou spokojeni, ale vlci tímto reagují na špatný vstup do letošního ročníku, kdy mají po 13 odehraných zápasech zápornou bilanci 4-9. Po Butlerově přestupu ale budou mít konečně pokoj na práci a mohou se v Západní konferenci plně soustředit na boje o postup do playoff.

Timberwolves send Jimmy Butler and Justin Patton to Philadelphia for Dario Saric, Robert Covington and a 2022 second-round pick, per @ShamsCharania pic.twitter.com/IRWEHmQUz4

— Bleacher Report (@BleacherReport) 10. listopadu 2018