Timberwolves mají problém. Karl-Anthony Towns si dlouho nezahraje

07. 03. 2024, 18:00 » Informace z klubů - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Basketbalisté Minnesoty se budou muset na konci základní části obejít bez své velké hvězdy. Karla-Anthonyho Townse trápí zraněné koleno a vyšetření v nemocnici bohužel ukázalo na natržený meniskus!

Klub momentálně pokračuje ve shromažďování lékařských zpráv a poté teprve určí, na jak dlouho bude 28letý forvard/center mimo hru.

Pro Timberwolves je to ohromná rána, neboť se tým z Minneapolisu pohybuje spolu s Oklahomou na prvním místě Západní konference s totožnou bilancí 43-19.

Populární hráč s přezdívkou „KAT“, jehož kariéru v posledních sezónách kazila dlouhodobá zranění, má v letošní sezóně v 60 utkáních průměr 22,1 bodu, 8,4 doskoku a 3,0 asistence na zápas.

Jeho místo v základní sestavě by měl zaujmout Naz Reid a větší prostor patrně dostane také Kyle Anderson. Na zkoušku přišel nedávno (desetidenní kontrakt) zkušený TJ Warren, který sice hraje na jiném postu, ale v minulosti patřil mezi obávané střelce.

Just in: Minnesota Timberwolves All-Star Karl-Anthony Towns has been diagnosed with a torn meniscus in his left knee and is out indefinitely, sources tell @TheAthletic @Stadium. pic.twitter.com/JlPe73PnN9

— Shams Charania (@ShamsCharania) March 7, 2024